Hem preparat dos recorreguts diferents en distància i forma. Tots dos són molt atractius de córrer i estan pensats per gaudir al màxim de la muntanyes de Vilamajor.

 • Trail Vilamajor 13k

  • Sortint del poble i després de fer una mica de pista per tal d’evitar taps, ens trobem amb un recorregut amb molt corriol, un puja i baixa constant per dintre els boscos de Vilamajor i molt revirat. Gaudireu dels boscos de roure i alzina de la zona i de les valls més humides, passant pel “Vietnam” abans d’agafar l’últim corriol de baixada i molt ràpid que ens portarà a la “sorpresa” final! I… un cop passada la “sorporesa”, arribem a Sant Pere de Vilamajor i a l’arribada.
   Desnivell: 420mD+
 • Trail Vilamajor 26k

  • Sortint del poble i després de fer una mica de pista per tal d’evitar taps, ens trobem amb un recorregut corrioler fins separar-nos de la cursa curta, aproximadament als 5,7km. A partir d’aquí comença la primera pujada llarga i sostinguda fins arribar a l’ermita de Sant Elies, recuperem forces per un petita baixada, una mica tècnica, i tornem a pujar cap al Turó de la Cova i el Samont, punt més alt de la Trail, situat a 1272m d’alçada. A partir d’aquí comencem una llarga baixada, amb alguntram pla pel mig, a estones fàcil a estones tècnica, fins a la pista de Can Cortès (530m.) on recuperarem les forces i tornarem a pujar per una pendent amb una primera part molt forta, possiblement la més forta d’aquesta zona (300m.D+ en 800m. de cursa) i una segona part més suau. I a partir d’aquí, anar baixant per corriols i trams de camí fins trobar-nos amb la última part de la trail curta, entrant a Sant Pere per la “sorpresa” final!
   Desnivell: 1700mD+
 • Les Minis

  • Es realitzaran diverses distàncies en funció de l’edat del nen/a. En el següent enllaç podeu veure tota la informació referent a les Minis de Trail Vilamajor.