Menú del Corredor – Restaurant Can Pau (93 845 01 07)

 

Primers

Amanida de rap llagostat amb coulís de tomàquet.

Fricandó de carxofes amb trompetes negres.

Canelons de la iaia.

Croquetes amb escalivada.

Ous estrellats amb oli de tòfona.

Febetes saltejades amb botifarra negre.

Foie mi cuit amb mel melada de figues (+2€ supl.)

Calçots arrebossats amb romesco.

 

Plat principal

Jarret a la poma

Filetó amb salsa de ceps.

Magret d’ànec amb fruits vermells.

Salmó amb salsa de taronja.

Xai a la brasa.

Filet de vedella amb salsa de rocafort (+5€ supl.)

Entrecot a la brasa (+4€ supl.)

Xuletó a la llosa (40€/kg).

 

Postre de la casa
Bodega

Vi negre Can Pixa D.O. Penedès.

Vi blanc Can Pixa D.O. Penedès.

Vi rosat Can Pixa D.O. Penedès.

Aigua Mineral.

 

Preu: 21,90€ (IVA inclòs)

19€ (IVA inclòs)